Noutăți și comunicate

Ultimele bilete cu pret promotional pentru concertul Arch Enemy la Turbohalle

17 aprilie 2014
Ultimele bilete cu pret promotional pentru concertul Arch Enemy la Turbohalle
Formatia Arch Enemy se apropie de Romania si este nerabdatoare sa inaugureze noua formula chiar in cadrul concertului de la Bucuresti, de pe 23 mai 2014. Show-ul va avea loc la Turbohalle si o va prezenta metalistilor pe noua solista a grupului, carismatica Alissa White Gluz, ex-The Agonist.

Pana pe data de 21 aprilie 2014, fanii mai pot gasi bilete la concert la pretul promotional de 87 de lei, sau 78 de lei pentru cei care aleg sa si le procure direct de la sediul Promusic Events, din Bucuresti, de pe strada Traian Demetrescu 9, sau prin card.

Incepand cu data de 22 aprilie, biletele vor fi disponbile la pretul de 95 de lei.



De curand, Alissa White Gluz a transmis un mesaj special pentru fanii romani. Muziciana se afla in Japonia, unde promova noua formula a trupei impreuna cu restul membrilor acesteia.

Videoclipul care contine mesajul poate fi urmarit mai jos.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bew33wvMQ8Q

Alissa a fost selectata personal de Angela Gossow, fosta solista a formatiei suedeze, care o considera pe artista singura inlocuitoare potrivita in Arch Enemy. De alta, prevedem o cariera stralucita si realizari si mai mari pentru Ae alaturi de Alissa, care are foarte multa energie, o prezenta scenica fascinanta si un glas de neoprit.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=InRMwptcgAo

Formatia Arch Enemy a intrat intr-o noua etapa a existentei sale, una care promite sa fie la fel de buna - daca nu chiar mai buna - decat precedenta. Sa-i uram bun-venit Alissei in grup si sa ne vedem cu bine la concert.

In deschiderea trupei suedeze, in cadrul concertului de la Bucuresti, vor canta romanii de la Krepuskul.



Afla tot ce trebuie sa stii despre bilete:
- 78 lei - 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei)

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 87 lei pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
- 95 lei in perioada 22 aprilie-22 mai 2014
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza Doar in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1469364343276792/


Evenimente recomandate

Top