Noutăți și comunicate

Un nou concert de improvizatie byron – Impromptu la Clubul Taranului

19 decembrie 2015
Un nou concert de improvizatie byron – Impromptu la Clubul Taranului
Sambata, 19 decembrie 2015, serile de improvizatie Impromptu se reiau cu un nou concert la Clubul Taranului din Bucuresti. Incepand cu ora 21:00, baietii de la byron vor urca pe scena fara nimic pregatit in prealabil, gata de a fi surprinsi ei insisi de ceea ce se va intampla. Buna dispozitie este garantata, interpretarile ireprosabile mai putin :)



In concertele Impromptu, byron pun la bataie tot ce stiu – fiecare membru al trupei a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat, iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop. byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc.

Nici un Impromptu nu seamana cu altul, asa ca haideti pe 19 decembrie la Clubul Taranului (str. Monetariei, nr. 3) pentru o experienta complet noua si irepetabila!



Biletele costa 35 de lei si se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour).



(2) Un_nou_concert_de_improvizatie_oKZblCJiRY.jpg

byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, chitara electrica, flaut
6fingers – clape, chitara electrica, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe



Site oficial: http://byronmusic.ro/
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top