Noutăți și comunicate

Vezi cel mai nou videoclip Solstafir - Silfur-Refur

1 iunie 2017
Vezi cel mai nou videoclip Solstafir - Silfur-Refur
Trupa islandeza Sólstafir a lansat de curand noul lor album, Berdreymin, via Season of Mist. Astazi, in premiera pe Revolvermag.com, au lansat cel mai nou videoclip pentru piesa "Silfur-Refur." Videoclipul il puteti vedea mai jos pe aceasta pagina.

Clipul ofera efecte vizuale existentiale, ce exprima dorinta de a scapa de moarte si de a ramane vesnic tanar.

Vocalul chitarist Aðalbjörn Tryggvason: "Videoclipurile au fost intotdeauna un mediu pe care l-am tratat cu foarte multe seriozitate. Asadar, am lucrat cu artisti vizuali excelenti, precum Bowen Staines si Vesa Ranta in clipurile precedente. Suntem privilegiati ca putem intregi lista cu Nico Poalillo si Peter Beste pentru noul nostru track 'Silfur-Refur.' Ei au reusit sa creeze un videoclip care ilustreaza superb acest cantec - cel putin in opinia noastra. Multumim lui Nico si lui Peter pentru contributia lor la viziunile noastre muzicale. Insemnatatea acesteia este ca un puzzle, pe care va lasam sa il rezolvati voi, pentru ca nu vrem sa va alteram imaginatia. Speram sa va placa 'Silfur-Refur' la fel de mult ca noi."

Pentru a cumpara albumul Berdreymin, vizitati magazinul Season of Mist aici. Pentru mai multe detalii despre trupa, ii puteti urmari pe Twitter si Facebook. Anul acesta ii vom putea vedea si pe scena de la Rockstadt Extreme Fest!

https://www.youtube.com/watch?v=QX0UaXd4Yis


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top