Noutăți și comunicate

Violent BackPropagation, Negru Latent si Sadewart la Tanz Die Revolution in Ageless Club

27 octombrie 2012
Violent BackPropagation, Negru Latent si Sadewart la Tanz Die Revolution in Ageless Club
Sambata, 27 octombrie 2012, Tanz Die Revolution, comunitatea de electro-industrial din Romania, va sarbatori de la ora 21:00 in Ageless Club doi ani de promovare si organizare de evenimente cu acest specific. Astfel, va invitam pe toti sa vedeti ce am reusit sa realizam pe parcursul acestor ani.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro

Tanz Die Revolutiona luat nastere in 2010, si s-a vrut a fi doar un experiment, o petrecere cu un anumit specific pentru a testa publicul. Insa, datorita reactiilor pozitive la acel eveniment, am continuat sa realizam petreceri lunar, si de asemenea sa promovam in Romania, dark-electro-industrial. Am reusit sa imbinam placut multiple genuri cum ar fi synthpop/ebm cu sunete mai agresive ca aggrotech/hardstyle, dar si riffuri de chitari pentru cei pasionati. Astfel, cu ocazia aniversarii a 2 ani de zile, am invitat 3 trupe romanesti reprezentative acestor genuri:

Violent BackPropagation (electro-industrial)
http://www.facebook.com/ViolentBackPropagation

Negru Latent (electro-darkwave)
http://www.facebook.com/pages/Negru-Latent/247262951987363

Sadewart (electro-industrial)
http://www.facebook.com/sadewart

Dupa concert, seara se va continua cu traditionala petrecere Tanz Die Revolution, DJ MNDFK si DJane Malice, va vor incanta urechile si va vor face sa dansati pana in zori.

Insa mai multe surprize vor fi la ora 2:00 AM, pentru cei ce vor participa la tombola binecunoscuta! De aceasta data am pregatit premii speciale! Astfel, veti avea oportunitatea sa castigati:
- 5 tricouri Tanz Die Revolution
- 3 tricouri Gotica (http://www.gotica.ro)
- 2 invitatii la concertul Tuxedomoon oferite de Liveland Festival

Stickere pentru toata lumea ce vor fi diponibile in bar.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top