Noutăți și comunicate

Von Hertzen Brothers vor canta in deschiderea concertului Opeth

20 februarie 2012
Von Hertzen Brothers este trupa aleasă de Opeth pentru a deschide concertele lor din acest turneu, printre care se numără și cel din București din data de 29 februarie, de la Jukebox Venue.

2-Von_Hertzen_Brothers_vor_canta_FpT43fTQo.jpg

Finlandezii Von Hertzen Brothers vizitează pentru a doua oară țara noastră în ultimele cinci luni, ei fiind prezenți alaturi de Pain Of Salvation la prima ediție a Romanian Rock Meeting din toamna anului trecut.
Influențați de trupe precum Led Zepellin, Deep Purple și Pink Floyd, cei trei frați, Kie, Mikko și Jonne, au lansat până acum patru albume de studio, două dintre acestea primind discul de aur în Finlanda. Approach, apărut în 2006, a fost premiat și cu un Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Cel mai nou disc, intitulat Stars Aligned, a fost lansat în luna martie a anului trecut și îmbină rockul progresiv cu elemente psihedelice, pop și rock alternativ. Recunoscuți pentru showurile lor energice și spectaculoase, cei trei frați își definesc muzica ca pe o călătorie spirituală și aventuroasă, plină de împliniri și care sună ca și când "Foo Fighters ar cânta hituri Pink Floyd după ce au petrecut ani buni în India fredonând piese Beach Boys.

1-Von_Hertzen_Brothers_vor_canta_pJ2BhQQG.jpg
Biletele pentru concertul Opeth și Von Hertzen Brothers pot fi procurate online de pe Eventim.ro și din rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, la următoarele prețuri:

85 lei până la data de 28 februarie
95 lei în ziua evenimentului


Concertul este produs de Show Department.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top