Noutăți și comunicate

byron - concert acustic la Cluj si Baia Mare

1 aprilie 2015
byron - concert acustic la Cluj si Baia Mare
Cei de la byron incep luna aprilie cu un weekend acustic. Astfel, vineri seara, pe 3 aprilie 2015, ei vor canta la Cluj in clubul Flying Circus, iar sambata, 4 aprilie 2015, la Baia Mare in clubul Log Out.

Pentru byron, unplugged-ul e o a doua natura. La nici un an de la lansarea primului album, "Forbidden Drama", byron au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice si au lansat primul DVD unplugged romanesc - "Acoustic Drama". Si in Salina Turda au cantat un set unplugged, doi ani mai tarziu, profitand din plin de acustica spectaculoasa a locului; rezultatul se vede pe celalalt DVD al trupei, "Live Underground".

byron unplugged inseamna mult mai mult decat byron "scos din priza" - pe langa orchestratiile deosebite si instrumentatia diversa, este un mod distinct de a privi muzica, cu aceasta ocazie trupa punandu-si compozitiile intr-o cu totul alta lumina.

byron acustic- Far Away-live in Salina Turda
https://www.youtube.com/watch?v=hDbzq6pWXII

Haideti asadar vineri la Flying Circus (str. Iuliu Maniu nr. 2, Cluj) si sambata la Log Out (Piata Libertatii nr. 20 Baia Mare). Pretul biletului este 25 de lei atat la Cluj, cat si la Baia Mare.


byron unplugged
Dan Byron - voce, chitara acustica, flaut
6fingers - chitara acustica, acordeon, glockenspiel, voce
Laszlo Demeter - bass acustic
Dan Georgescu - tobe, percutii

http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top