ro en
GO
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Calendar evenimente
Evenimente și noutăți de aziLet's Rock
Inapoi

Cronica de CD - Rusty Pacemaker - ruins

Rusty Pacemaker, cu sprijinul Solanum Records, lanseaza azi - 22 Mai 2015 - un nou album intitulat "ruins".
(1) Cronica_de_CD_-_Rusty_Pacemake_GAkOvltK.jpgRusty (porecla artistului) traieste in Austria si este un muzician auto-didact. A inceput sa compuna propriile melodii din 2003 si a lansat primul album in anul 2010 ('Blackness and White Light') tot prin Solanum Records.
'ruins' este un album ce contine 10 track-uri, iar toate melodiile sunt scrise si compuse de autor - Rusty Pacemaker.

Albumul incepe intr-o nota misterioasa cu "ruins", piesa ce da si numele albumului. Destul de repede, atmosfera se transforma intr-una heavy si puternica.

Tinand cont de stilul albumului, sunt de parere ca mixajul si masterizarea sunt bine facute. Sound-ul este consistent de-a lungul albumului, lucru ce aduce un plus vis-a-vis de sunet.

In "ocean of life" apare vocea calda a lui Lady K, rol ce se va repeta in "night angel".
Am simtit niste influente de la Tiamat si Lake of Tears in timp ce ascultam "the game". Vocea este destul de aproape de stilul lor de a canta, dar are ceva interesant ce o face unica.
Rusty a ales sa dedice un cantec acustic "forever" partenerei sale in viata, sotiei lui. Acest cantec este diferit fata de restul albumului, dar este in acelasi timp si mult mai scurt. Acest gest este unul frumos, intrucat familia joaca un rol important in viata lui, sustinandu-l in cariera muzicala. Este de asemenea si cel mai optimist track, chiar daca in cantec personajul se afla in lumea spiritelor (figurativelly speaking ofc).
Spre sfarsitul albumului, artistul se lupta cu un sistem guvernat de "matter over mind", si in ultimul track este cumva izolat de lumea ce il inconjoara, sperand spre "pillow of silence".

Un lucru interesant despre album: tobele au fost inregistrate intr-o singura zi in Udio Media Studio (Vienna) cu inginerul de sunet Norbert Leitner si tobosarul Franz Lochinger. Celelalte instrumente au fost inregistrate in "White Studio", studioul personal al artistului.

In concluzie:
Daca ascultati versurile, veti incepe sa il cunoasteti pe autor intrucat isi deschide inima exprimandu-si revelatiile si emotiile sale. Albumul introduce ascultatorul intr-o lume puternica, dar in acelasi timp inchisa si misterioasa. Alternand tempo-ul intre lent si rapid, track-urile sunt interesante, tinandu-te curios pana la sfarsitul albumului.

Puteti urmari un trailer in continuare:
https://http://www.youtube.com/watch?v=NyY38T-aYxk

Puteti citi mai multe despre artist la:
http://www.rustypacemaker.com
http://www.solanumrecords.com 

Autor : Cezar, 22 Mai 2015


Articolul următor » « Articolul precedent

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google