ro en
GO
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Calendar evenimente
Evenimente și noutăți de aziLet's Rock
Inapoi

IDOL

IDOL
Locaţie : Bucuresti, RO
Stil : Hard rock
Membrii trupei :
  • Iulia : Baterie, Voce
  • Laura : Chitara bass
  • Catalina : Chitara ritmica
  • Julia : Baterie
Links :
Copiaza codul de mai jos pentru a afisa trupa pe alte site-uri, bloguri sau retele de socializare.IDOL - Foto

4 noiembrie 2007 este data cand povestea trupei IDOL incepe sa prinda contur: Iulia a zBlondaa - voce, Laura a " bass , si Diana a " chitara solo se aduna intr-o sala de repetitii, la indemnul lui Aurelian a zBalaurua Dinca, chitarist in formatia TROOPER. Visul indraznet al lui Balauru, acela de a avea sub aripa sa artistica o formatie 100% feminina, care sa cante rock si mai ales, sa cante live, devine realitate atunci cand si Oana a " tobe se alatura grupului. Au inceput si repetitiilea cata sudoare, cata munca, cata bere!!! In cadrul acestor prime repetitii s-a ridicat problema denumirii trupei, lucru delicat dealtfel, intrucat nimeni nu avea nici cea mai mica idee despre un nume care sa reprezinte acest grup inedit. Insa, problema a fost rezolvata cu o reteta ce s-a potrivit la fix: se iau initialele numelor celor 4 fete, se amesteca pana cand se obtine omogenitatea grupului, iar apoi se aranjeaza pentru a reprezenta cat mai bine ideea unei trupe cu o componenta in totalitate feminina a " asa s-a nascut I.D.O.L. Bineinteles ca drumul formatiei nu a fost presarat numai de bucurii si succese pana la momentul actual, pentru ca la scurt timp dupa ce se credea ca formula in care ne regaseam este cea de succes, trupa primeste o lovitura destul de grea a " in februarie 2008, Oana este nevoita sa plece din trupa. Norocul insa nu ne paraseste si cu ocazia unui concert de-al prietenilor nostri de la TROOPER am cunoscut-o pe actuala tobosara, Iulia a zJuliaa , care a fost imediat de acord sa paseasca in lumea artistico-percutionista alaturi de noi. Desi lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine la repetitii si piesele incep sa prinda culoare, simteam totusi ca ceva lipseste. Astfel, in vara aceluiasi an, mai exact in luna iunie, ni se alatura a cincea membra a trupei la chitara ritmica - Catalina. O data cu venirea ei sound-ul nostru a devenit mai agresiv, mai complet si buna dispozitie din cadrul repetitiilor a ajutat la sudarea unei prietenii stranse. De asemenea, am hotarat ca si numele formatiei trebuie sa sufere putine modificari, deci I.D.O.L. va deveni simplu, IDOL. Trupa incepe sa aiba si activitate concertistica, facand fata cu succes provocarilor, iar dorinta de a fi langa public se accentueaza cu fiecare concert sustinut. Insa ghinionul bate din nou la usa noastra si in luna august 2009, Diana ne paraseste. La scurt timp , printr-o conjunctura favorabila ni se alatura Angela , a zElaa , la chitara solo. Desi plecarea Dianei, ne afectase destul de tare, venirea noii chitariste ne-a facut sa ne descretim fruntile si sa trecem la treaba intrucat sunt programate noi concerte, emisiuni radio/tv si inregistrari pentru piesele proprii. Componenta actuala a trupei este urmatoarea: Iulia a zBlondaa Irimia a " voce; Catalina Chirea a " chitara ritmica; Raluca a zLauraa Vacarescu a " bass si Iulia a zJuliaa Ionescu a " tobe.

3 februarie 2010
Trupa IDOL - din nou fara chitarista solo In urma unei colaborari ce a durat aproape sase luni, trupa IDOL ramane din nou fara chitarista solo. Angela Mihalcea a hotarat sa paraseasca formatia IDOL, avand noi prioritati in viata in acest moment. Pozitia trupei IDOL este exprimata de catre Julia (tobe): a Pierderea unui coleg este un moment dificil pentru orice trupa, insa intelegem ca Angela are alte interese in acest moment si ii uram succes in tot ceea ce va intreprinde. Avem in plan sa editam un CD demo anul acesta si sa filmam primul nostru videoclip. Tocmai de aceea nu avem timp de pierdut si suntem in cautarea unei noi chitariste care sa impartaseasca acelasi viziuni muzicale cu ale noastre.a IDOL s-a infiintat pe data de 4 noiembrie 2007. Formatia abordeaza genul hard'n'heavy si are componenta exclusiv feminina. Pentru persoanele interesate sa ocupe locul liber in formatia IDOL, puteti contacta trupa direct pe mail la trupa.idol@gmail.com.


Stiluri de rock
Acid punk Acid rock Action rock Afro - punk Alternative metal Alternative rock Anatolian rock Arena rock Art rock Artcore Avant - garde metal Avant - progressive rock Avant-rock Black metal Blackened death metal Blues - rock Brazilian rock British Invasion Cello rock Celtic metal Celtic punk Celtic rock Christian metal Christian rock Classic metal Classic rock Cock rock Comedy rock Compressive Rock Country rock Cowpunk Dance - rock Dark metal Darkwave Death metal Death rock Deathcore Deathgrind Doom metal Electronic rock Experimental rock Fastcore Folk - rock Folk metal Funk metal Funk rock Gamecore Garage rock German rock Ghetto Rock Glam metal Glam rock Goregrind Gothabilly Gothic metal Gothic rock Grindcore Groove metal Grunge Grunge metal Hard rock Hardcore metal Hardcore punk Hatecore Heartland rock Heavy metal Horror punk Indie rock Industrial metal Industrial rock Instrumental rock Jam rock Latin rock Math rock Melodic black metal Melodic death metal Metalcore Modern Metal Neo - classical metal New wave Noise rock Nu metal Pagan rock Piano rock Post - metal Post - rock Power metal Progressive metal Progressive rock Psych - Folk Psychedelic rock Punk rock Raga rock Rapcore Reggae rock Rock Opera Sadcore Shock rock Shred metal Ska punk Skate punk Skate rock Sleaze rock Sludge metal Soft rock Soul rock Space rock Speed metal Speedrock Stoner metal Stoner rock Surf rock Swamp rock Symphonic metal Symphonic rock Synth rock Thrash metal Thrashcore Trash rock Trip rock Viking metal Wizard rock

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google