ro en
GO
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Calendar evenimente
« Decembrie 2017 »
DuLuMaMiJoViSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
17 Decembrie 2017
Evenimente și noutăți de aziLet's Rock
Inapoi

Mist

Mist
Locaţie : Lugoj
Stil : Heavy metal
Membrii trupei :
 • Lucian Avramescu : Voce
 • Cristian Vetan : Chitara
 • Cristi Rachitan : Chitara
 • Nicusor Capraru : Chitara bass
 • Ioan Todor : Clape
 • Denis Avram : Baterie
Links :
  Copiaza codul de mai jos pentru a afisa trupa pe alte site-uri, bloguri sau retele de socializare.  Mist - Foto

  Trupa a luat fiinta in anul 2014, la initiativa lui Cristian Vetan, Denis Avram si Cristi Rachitan, care la vremea respectiva cantau impreuna in formatia Atlantis. Totul a inceput ca un proiect paralel, din dorinta de a compune piese metal pe gustul lor, pe care mai apoi sa le prezinte si impatimitilor de muzica rock. Dupa ce au renuntat la Atlantis, l-au cooptat Ioan Nicusor Caprariu la bas. La vremea aceea existau deja doua compozitii, inca nefinsate si cateva idei de piese viitoare. In formula de 4 au realizat primele 5 compozitii, cu care au mers si au cantat sub diferite titulaturi si cu diverse colaborari pe la festivaluri de muzica rock, adunari ale impatimitilor de motoare si alte spectacole de gen. La mometul respectiv, piesele erau instrumentale si erau cantate in formula 2 chitari, bass si tobe. De asemenea, initiatorul trupei, Cristian Vetan, era implicat si in alte proiecte.
  La sfarsitul anului 2015, in formatie este cooptat si cel de-al cincelea membru, Nelu Todor la clape, cel care avea sa vina si cu ideea numelui de MIST. Impreuna au rearanjat piesele, care acum au prins un contur mai aparte si mers din nou sa prezinte piesele pe diferite scene. De acum erau in 5, dar piesele erau in continuare instrumentale.
  La mijlocul anului 2016 este adus in trupa si un solist in persoana lui Lucian Avramescu, care scrie versurile pentru 4 dintre cele 5 piese, si impreuna cu Cristian, Cristi, Denis, Nelutu si Nelu pornesc la drum in ceea ce se spera a fi o trupa rock de succes. Desi nu cu prea multe repetitii, trupa a sustinut doua mini-concerte la care s-au bucurat de un real succes si aprecieri:
  - 9 iulie 2016 - Rock pe 2 roti
  - 15 august 2016 - Zilele orasului Lugoj (Ruga).
  Promitem sa va tine la curent cu noutati.
  MIST - Lugoj, septembrie 2016


  Stiluri de rock
  Acid punk Acid rock Action rock Afro - punk Alternative metal Alternative rock Anatolian rock Arena rock Art rock Artcore Avant - garde metal Avant - progressive rock Avant-rock Black metal Blackened death metal Blues - rock Brazilian rock British Invasion Cello rock Celtic metal Celtic punk Celtic rock Christian metal Christian rock Classic metal Classic rock Cock rock Comedy rock Compressive Rock Country rock Cowpunk Dance - rock Dark metal Darkwave Death metal Death rock Deathcore Deathgrind Doom metal Electronic rock Experimental rock Fastcore Folk - rock Folk metal Funk metal Funk rock Gamecore Garage rock German rock Ghetto Rock Glam metal Glam rock Goregrind Gothabilly Gothic metal Gothic rock Grindcore Groove metal Grunge Grunge metal Hard rock Hardcore metal Hardcore punk Hatecore Heartland rock Heavy metal Horror punk Indie rock Industrial metal Industrial rock Instrumental rock Jam rock Latin rock Math rock Melodic black metal Melodic death metal Metalcore Modern Metal Neo - classical metal New wave Noise rock Nu metal Pagan rock Piano rock Post - metal Post - rock Power metal Progressive metal Progressive rock Psych - Folk Psychedelic rock Punk rock Raga rock Rapcore Reggae rock Rock Opera Sadcore Shock rock Shred metal Ska punk Skate punk Skate rock Sleaze rock Sludge metal Soft rock Soul rock Space rock Speed metal Speedrock Stoner metal Stoner rock Surf rock Swamp rock Symphonic metal Symphonic rock Synth rock Thrash metal Thrashcore Trash rock Trip rock Viking metal Wizard rock

  Triumf ®PHP Coder - web development
  Let's Rock Let's Rock Google