ro en
GO
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Calendar evenimente
« Februarie 2018 »
DuLuMaMiJoViSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
20 Februarie 2018
Evenimente și noutăți de aziLet's Rock
Inapoi

The Teachers Orchestra

The Teachers Orchestra
Locaţie : Bucuresti
Stil : Blues - rock
Membrii trupei :
  • Cristian Roman : Voce
  • Vali Greceanu : Voce 2
  • Marian Leusteanu : Chitara bass
  • Tony Neacsu : Chitara solo
  • Cornel Stefan : Pian
  • Adi Poplesan : Baterie
  • Liviu Manciu : Voce 2
Links :
Copiaza codul de mai jos pentru a afisa trupa pe alte site-uri, bloguri sau retele de socializare.The Teachers Orchestra - Foto

The Teachers Orchestra - Rock'n Roll Band

"The Teachers Orchestra" exista sub aceasta denumire din anul 2004. Este important de facut precizarea asta pentru ca inainte de 2004 trupa a fost cunoscuta cu numele de "Jais". Activitatea trupei devine intensa, plina de concerte, aparitii in media, dar in special multe concerte live, ca si in prezent. Ca istoric se poate vorbi de peste 7 ani de activitate muzicala, cuprinzand in jur de 500 de concerte sustinute live in toata tara, in cluburi si sali de spectacol, pentru public de toate facturile. Pe langa aceasta, speram ca in viitorul apropiat sa lansam si un album cu piesele creatie proprie.
Cu sau fara acesta – va asteptam la concertele noastre, desfasurate in prezent, la Sala Rapsodia (Teatrul C-tin Tanase) din str. Lipscani 53. Trebuie mentionat ca trupa The Teachers Orchestra canta pentru ca exista publicul care o asculta, pentru ca reuseste sa ofere bucurie si destindere celor care vin la concerte. The Teachers Orchestra a urmarit tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, stabilind legatura dintre artist si spectator, necesara reusitei unui spectacol live, si deasemenea sa dea dovada de profesionalism.
Le datoram multumiri celor care au sustinut performanta noastra si pe care ne bazam si de acum inainte, celor care ne asculta si ne apreciaza, si de asemenea celor care au facut muzica inaintea noastra, cei pe care noi ii apreciem si ii urmam. Membrii: Cristian Roman (voce), Marian Leusteanu (bas), Tony Neacsu (chitara), Cornel Stefan (clapa), Adi Poplesan (tobe), Vali Greceanu & Liviu Manciu (backing vocal)


Stiluri de rock
Acid punk Acid rock Action rock Afro - punk Alternative metal Alternative rock Anatolian rock Arena rock Art rock Artcore Avant - garde metal Avant - progressive rock Avant-rock Black metal Blackened death metal Blues - rock Brazilian rock British Invasion Cello rock Celtic metal Celtic punk Celtic rock Christian metal Christian rock Classic metal Classic rock Cock rock Comedy rock Compressive Rock Country rock Cowpunk Dance - rock Dark metal Darkwave Death metal Death rock Deathcore Deathgrind Doom metal Electronic rock Experimental rock Fastcore Folk - rock Folk metal Funk metal Funk rock Gamecore Garage rock German rock Ghetto Rock Glam metal Glam rock Goregrind Gothabilly Gothic metal Gothic rock Grindcore Groove metal Grunge Grunge metal Hard rock Hardcore metal Hardcore punk Hatecore Heartland rock Heavy metal Horror punk Indie rock Industrial metal Industrial rock Instrumental rock Jam rock Latin rock Math rock Melodic black metal Melodic death metal Metalcore Modern Metal Neo - classical metal New wave Noise rock Nu metal Pagan rock Piano rock Post - metal Post - rock Power metal Progressive metal Progressive rock Psych - Folk Psychedelic rock Punk rock Raga rock Rapcore Reggae rock Rock Opera Sadcore Shock rock Shred metal Ska punk Skate punk Skate rock Sleaze rock Sludge metal Soft rock Soul rock Space rock Speed metal Speedrock Stoner metal Stoner rock Surf rock Swamp rock Symphonic metal Symphonic rock Synth rock Thrash metal Thrashcore Trash rock Trip rock Viking metal Wizard rock

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google