ro en
GO
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Calendar evenimenteLet's Rock
Inapoi

Up To Eleven

Up To Eleven
Locaţie : Bucharest
Stil : Alternative metal, Grunge
Membrii trupei :
  • Lax : Chitara rece, Voce
  • Leo : Chitara ritmica, Chitara solo
  • Liviu : Chitara bass
  • Bobo : Baterie, Voce 2
Links :
Copiaza codul de mai jos pentru a afisa trupa pe alte site-uri, bloguri sau retele de socializare.
Trupe prietene :Up To Eleven - Foto

Trupa Up to Eleven, pana acum cunoscuta publicului sub numele de SpitFire, s-a nascut in anul 2006, in Bucuresti, din pasiunea pentru muzica impartasita de patru baieti. Primul concert al trupei a avut loc in iulie 2006 dupa lungi pregatiri si repetitii. Desi au debutat cu un concert de coveruri, creatiile originale ale formatiei poarta influente din grunge, metal si alternativ.

In decursul anilor Up to Eleven a cantat in cluburi precum Utopia, Basement, Big Mamou si Suburbia, a deschis concertul trupei suedeze Nostradameus si a impartit scena cu trupe de renume din underground-ul romanesc precum Luna Amara, Nexus si Voodoo.

In aprilie 2008 formatia a fost invitata in cadrul emisiunii Autostrada TVR pentru a da un interviu si pentru a performa live. Vara anului 2008 a fost marcata de participarea trupei in cadrul mai multor festivaluri - Dacorum Bike Fest, Pro Bikers (unde au cantat pe aceeasi scena cu Act, Quartz, Altar, Luna Amara, Directia 5), Academia de Rock a " iar in toamna aceluiasi an Up to Eleven a concurat in competitia Global Battle of the Bands.

Anul 2009 a fost pentru trupa un an al realizarilor.Sirul concertelor sustinute in 2009 a culminat cu ocuparea primului loc pe podiumul competitiei Maximum Rock Suport pentru Underground. Castigarea premiului intai este una dintre cele mai mari realizari ale trupei de pana acum si a venit ca o recunoastere a meritelor trupei.

Ca o consecinta a anului 2009, inceputul lui 2010 a fost piatra de hotar pentru un nou inceput. Trupa se afla acum sub indrumarea unui manager profesionist si, pentru a pecetlui noul inceput, trupa a facut o schimbare la care se gandea deja de mai mult timp. In urma exprientei acumulate si a realizarilor obtinute formatia a considerat necesar sa-si schimbe numele intr-unul mai reprezentativ. Astfel, Lax, Bobo, Liviu si Leo sunt acum "Up To Eleven" nume ales ca o metafora a pasiunii lor pentru muzica si a dorintei lor de a atinge culmile performantei. Cu motoarele pornite "up to eleven", trupa lucreaza acum la lansarea primului album, "Escape".


Stiluri de rock
Acid punk Acid rock Action rock Afro - punk Alternative metal Alternative rock Anatolian rock Arena rock Art rock Artcore Avant - garde metal Avant - progressive rock Avant-rock Black metal Blackened death metal Blues - rock Brazilian rock British Invasion Cello rock Celtic metal Celtic punk Celtic rock Christian metal Christian rock Classic metal Classic rock Cock rock Comedy rock Compressive Rock Country rock Cowpunk Dance - rock Dark metal Darkwave Death metal Death rock Deathcore Deathgrind Doom metal Electronic rock Experimental rock Fastcore Folk - rock Folk metal Funk metal Funk rock Gamecore Garage rock German rock Ghetto Rock Glam metal Glam rock Goregrind Gothabilly Gothic metal Gothic rock Grindcore Groove metal Grunge Grunge metal Hard rock Hardcore metal Hardcore punk Hatecore Heartland rock Heavy metal Horror punk Indie rock Industrial metal Industrial rock Instrumental rock Jam rock Latin rock Math rock Melodic black metal Melodic death metal Metalcore Modern Metal Neo - classical metal New wave Noise rock Nu metal Pagan rock Piano rock Post - metal Post - rock Power metal Progressive metal Progressive rock Psych - Folk Psychedelic rock Punk rock Raga rock Rapcore Reggae rock Rock Opera Sadcore Shock rock Shred metal Ska punk Skate punk Skate rock Sleaze rock Sludge metal Soft rock Soul rock Space rock Speed metal Speedrock Stoner metal Stoner rock Surf rock Swamp rock Symphonic metal Symphonic rock Synth rock Thrash metal Thrashcore Trash rock Trip rock Viking metal Wizard rock

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google