Noutăți și comunicate

Cea de-a 13-a editie ARTmania Festival va avea loc in perioada 27 - 28 iulie 2018

27 - 28 iulie 2018
(2)Ceade-a13-aeditieARTmania..._7MZfSQjt.jpg
In perioada 27-28 iulie 2018 va avea loc cea de-a 13-a editie ARTmania, o editie ce ii va aduce pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului.

Abonamentele pentru editia 2018 a Festivalului ARTmania s-au pus in vanzare in retelele Kompostor, Eventim, MyTicket si iaBilet, primele 500 de abonamente avand un pret special de 150 lei/ buc.

ARTmania Festival este o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artistica inspirate din cultura rock, ce s-a consacrat ca principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. ARTmania nu inseamna doar concerte ale unor mari formatii internationale si locale. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate.

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.

(1)MogwaiconfirmatilaArtMania_tUbjfcxI.jpg

ARTmania exploreaza mereu drumuri noi, capitalizand experienta editiilor anterioare, cand pe scena festivalului au urcat o serie de trupe importante, de la Nightwish, Serj Tankian si Devin Townsend, la Die Toten Hosen, Within Temptation, HIM, Tarja Turunen, The Gathering, The Sisters of Mercy, Lacuna Coil, Helloween, Poets of the Fall sau Deine Lakaien, printre multi altii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top