Noutăți și comunicate

Concertul Helloween va avea loc pe 15 decembrie 2017 la Romexpo

11 decembrie 2017
Concertul Helloween va avea loc pe 15 decembrie 2017 la Romexpo
Doar câteva zile ne mai despart până la concertul rock al anului. Trupa germană Helloween vine în România în premieră în formulă completă, cu toți membrii săi de marcă laolaltă pe scenă.

În ultima săptămână, organizatorii au primit numeroase mesaje și telefoane de la fanii care voiau să știe în ce măsură va fi afectată desfășurarea evenimentului de perioada de doliu național decretată de statul român.

Am primit vestea trecerii în neființă a Regelui Mihai cu mare tristețe și respectăm solemnitatea următoarelor zile de doliu național. În același timp, fiind vorba de o formație străină care se află în turneu și care are programul deja stabilit pentru o lungă perioadă de acum înainte, reprogramarea nu a constituit o variantă viabilă. Așadar, după ce am primit numeroase mesaje de la fani, unii dintre ei venind de la sute, chiar mii de kilometri distanță special pentru evenimentul nostru, precum și după consultări cu administratorii locației care va găzdui show-ul Helloween, am luat decizia de a merge mai departe și de a ține concertul pe data deja stabilită, cea de 15 decembrie.”- DX events, organizatorii concertul Helloween.

Astfel, concertul Helloween se desfășoară în condiții normale, pe 15 decembrie 2017, în pavilionul central Romexpo.

Un concert așteptat de mii de oameni din întreaga țară, dar și din împrejurimi, show-ul face parte dintr-un turneu amplu, Pumpkins United, în care trupa se prezintă pentru prima dată în formula care i-a consacrat în anii ’80, formulă considerată pionieră a power metal-ului.

Cel mai recent concert din actualul turneu, cel care a avut loc la Madrid, a adunat mai bine de 12.000 de “pumpkin heads”.
Helloween au promis un show de 3 ore, în care vor cânta toate piesele devenite deja clasice precum “I Want Out”, “Eagle Fly Free”, “If I Could Fly”, “Future World” și multe altele.
Biletele sunt disponibile în rețelele bilete.ro, eventim.ro și iabilet.ro, precum și în punctele fizice ale acestora, la următoarele prețuri:

· Golden Circle – 250 lei (ultimele 50 de bilete)
· Normal Circle - 150 lei


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top