Noutăți și comunicate

Concert Bucovina la Arenele Romane, București

8 decembrie 2018
Concert Bucovina la Arenele Romane, București
Sâmbătă, 8 decembrie 2018, sunteți invitați la Arenele Romane din București, unde Bucovina va sustine tradiționalul concert de sărbători, iar anul acesta va avea o serie de invitați speciali care așteaptă cu nerăbdare să vă cânte și să vă încânte! Dăcă Hrușcă poate an de an, putem și noi!



Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

În presale, până pe 1 septembrie, biletele costă 50 de lei. Până pe 1 noiembrie vor costa 55 de lei, iar apoi 60 de lei.

Vă reamintim să vă cumpărați bilete din timp, precedentele două showuri Bucovina din decembrie de la Arenele Romane au fost SOLD OUT!

De asemenea, pentru acest eveniment, găsiți în vânzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăți care include:
  • afiș color (cu autograf)
  • brățară textilă cu logo
  • acces în locație cu 30 de minute înaintea celorlalți fani
O serie de trupe invitate să cânte alături de Bucovina vor fi anuntațe în curând.

Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus


Evenimente recomandate

Top