Noutăți și comunicate

Dirty Shirt - lansare album live si turneu european alaturi de Orphaned Land

28 februarie 2018
Dirty Shirt - lansare album live si turneu european alaturi de Orphaned Land
Trupa DIRTY SHIRT a lansat zilele trecute, alături de Ansamblul Transilvania, albumul live „FolkCore DeTour” prin intermdiul casei de discuri franceze Apathia Records.

Înregistrat în cadrul concertului avut la Arenele Romane din București pe 1 aprilie 2017, ca parte a turneului național FolkCore DeTour, albumul este dovada clară că alăturarea pe scenă a două lumi diferite - o trupă metal și un ansamblu folkloric național - este posibilă, iar rezultatul este mai mult decât fantastic!

Albumul live, dar și varianta DVD, pot fi comandate aici: http://apathia.link/dirty-shirt
De asemenea, poate fi urmărit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=vvIWvh_l4XA

Mai mult, pentru a celebra un an de la încheierea turneului FolkCore DeTour, Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania se regăsesc din nou în aceeași formulă în data de 31 martie 2018 la București (club Quantic) pentru lansarea acestui album live în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded.

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania + guest

Foarte curând, Dirty Shirt va porni din nou la drum, de data aceasta pentru un turneu european ce va cuprinde opriri în țări precum Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia și Germania. O parte dintre aceste concerte vor avea loc alături de cunoscuta formație israeliană ORPHANED LAND, Dirty Shirt alăturându-se turneului acestora „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018” pentru patru concerte.





De asemenea, Dirty Shirt a confirmat de curând și participarea la festivalul Noc Besov XIII -Rituál din Slovacia care va avea loc toamna aceasta.

Mai multe despre Dirty Shirt:

Official website: http://www.dirty-shirt.com
Facebook: http://www.facebook.com/DirtyShirtRomania
Bandcamp: http://www.dirtyshirt.bandcamp.com
YouTube: http://www.youtube.com/dirtyshirtoriginal


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top