Noutăți și comunicate

OBITUARY, headliner in prima zi de Rockstadt Extreme Fest

30 ianuarie 2018
OBITUARY, headliner in prima zi de Rockstadt Extreme Fest
Dupa patru ani, OBITUARY revine la Rockstadt Extreme Fest pentru a concerta ca headliner in prima zi a festivalului, 2 august 2018.

Daca Possessed sau Death au adus muzica death metal la viata, cu siguranta Obituary a fost numele care l-a propulsat. Debutand cu Slowly We Rot in 1989, discul a devenit un real monument pentru scena metal internationala. Intr-o era cand viteza era la pret mare, adusa la rang de arta de catre Slayer - Reign In Blood, Obituary variau tempo-ul considerabil, un real risc in perioada apogeului Speed Metal.

Ca rezultat, Slowly We Rot a influentat tot ce inseamna scena death metal, de la Morbid Angel si pana la Deicide, Malevolent Creation sau Cannibal Corpse. Ce a urmat a fost o perioada a anilor 90 dominata de albume precum Cause Of Death sau The End Complete. O lunga perioada de absenta a fost apoi intrerupta de albumul Frozen In Time, urmat de Xecutioners Return, Darkest Day sau Inked In Blood, iar de atunci Obituary au dominat scenele si festivalurile de profil din toata lumea, pe buna dreptate considerata una din cele mai precise si feroce formatii live la ora actuala.

Dupa ce la editia din 2014 au sustinut fara indoiala unul din cele mai intense showuri desfasurate in istoria festivalului, OBITUARY se intorc la Rockstadt Extreme Fest 2018.

Va reamintim ca doar pana duminica mai puteti gasi abonamente la pret presale de 230 de lei, urmand ca din data de 5 februarie, pretul sa creasca la 270 de lei.

Pana in acest moment au confirmat OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, INGESTED, KUROKUMA si IMPURE WILHELMINA.

Biletele sunt disponibile online cat si in retele locale via:

http://www.rockstadtextremefest.ro
http://www.myticket.ro
http://www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

230 lei = 13.11.2017 - 4.02.2018
270 lei = 5.02 - 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top