Noutăți și comunicate

The Australian Pink Floyd Show vor concerta la Sala Palatului

5 mai 2018
The Australian Pink Floyd Show vor concerta la Sala Palatului
Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment prezintă, în premieră, în România, THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2018, live la București - Sala Palatului, pe 5 mai 2018.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv și psihedelic, care și-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd.

Înființată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a susținut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de țări de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

În prezent, trupa are în componență 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi și chiar fondatori: Steve Mac - vocal și chitară, Colin Wilson – chitară bass și vocal, și Jason Sawford – clape.

Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd și se bazează pe lumini, animații și stereograme laser 3D, care să impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima trupă din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.

Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic.



Biletele pentru show-ul de la București se pun în vânzare miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 14:00 în rețeaua Eventim și pe http://www.eventim.ro și vor avea următoarele prețuri:
  • VIP – 310 RON
  • Categoria I – 270 RON
  • Categoria II – 220 RON
  • Categoria III – 170 RON
  • Categoria IV – 90 RON
Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top