Noutăți și comunicate

Mr. Big anuntat la WTF - Way Too Far Rock Festival 2024

22 februarie 2024
Mr. Big anuntat la WTF - Way Too Far Rock Festival 2024
Trupa MR. BIG tocmai a fost anuntata in cadrul WTF - Way Too Far Rock Festival 2024 ! Iata ca „marele turneu” al lui Mr Big se încheie în această vară la Bistrița, fiind primul headliner al acestei ediții!
Ia-ți biletul acum https://shorturl.at/zEMU1

Pentru fanii muzicii rock, MR. BIG nu are nevoie de prezentare. Cu sunetul lor distinctiv și muzicalitatea de neegalat, ei și-au consolidat locul drept una dintre cele mai emblematice trupe rock din toate timpurile.
Hituri precum „To Be with You ”, „Wild World ” și „Just Take My Heart ” au devenit imnuri pentru generații, demonstrând capacitatea trupei de a crea melodii de neuitat și de a oferi spectacole electrizante.

Înființată în anii '80, trupa a reușit să-și croiască un loc în istoria muzicii cu sound-ul lor inconfundabil, care îmbină elemente de hard rock, heavy metal și balade pline de emoție, Membrii trupei - Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan și Pat Torpey (înlocuit ulterior de Matt Starr) - sunt cunoscuți pentru abilitățile lor muzicale remarcabile și pentru energia debordantă pe care o transmit în fiecare spectacol.

MR. BIG a lansat, în 2023, ultimul lor turneu mondial, intitulat potrivit „The BIG Finish ”.
Din moment ce bateristul și co-fondatorul trupei Pat Torpey a pierdut lupta cu boala Parkinson în 2018, trupa simte că este timpul să marcheze sfârșitul acestui capitol al moștenirii lor, după 35 de ani in care a fost dependentă de acel feeling perpetuu electrizant de pe scena!

Paul Gilbert se numără printre primii 10 cei mai buni chitariști ai lumii, în timp ce Billy Sheehan a fost votat de cinci ori pentru titlul de cel mai bun basist!

2. Mr. Big anuntat la WTF - Way Too Far Rock Festival 2024WTF Rock Festival de la Bistrița este deja o oază pentru iubitorii de muzică rock, iar adăugarea trupei MR. BIG în line-up-ul din 2024 este doar un alt motiv pentru ca acest eveniment să fie unul de neuitat. Împreună cu alte trupe de talie internațională și artiști locali talentați, festivalul promite să ofere trei zile de distracție, prietenie și, desigur, muzică de cea mai înaltă calitate.

Așa că pregătiți-vă să fiți martorii unui spectacol incredibil oferit de MR. BIG la WTF Rock Festival, Bistrița, 23-25 August 2024 ! Biletele se pot cumpara exclusiv de pe IaBilet.ro!

Nu ratați șansa de a trăi o experiență muzicală memorabilă alături de una dintre cele mai mari trupe rock ale tuturor timpurilor!


Evenimente recomandate

Top