Noutăți și comunicate

Battle Chapel a lansat albumul de debut

8 decembrie 2023
Battle Chapel a lansat albumul de debut

Trupa americană de Symphonic Power Metal, Battle Chapel, a lansat albumul lor de debut intitulat „Heavy Is The Crown ”. Lansarea a fost înregistrată și produsă la studiourile Perun Records și mixată/masterizată de către Tim Semerad.

Albumul poate fi accesat pe Spotify
https://open.spotify.com/album/3nsrNmWxrYzTZGUxRtxWtF

Despre Battle Chapel

Battle Chapel a fost înființată în 2022 în Pennsylvania, SUA și este rezultatul pasiunii oamenilor crescuți iubind „Stăpânul Inelelor ”, jucând jocuri video de fantezie, citind romane de fantezie și pierzându-se în lumea Dungeons and Dragons, care se adună pentru a povesti epicele bătălii antice, legende ale onoarei și povești de mare glorie.

Trupa este ideea lui Tim Semerad (Grim Grin, Isle of Dread). Acesta a discutat conceptul pentru acest nou proiect cu prietenul și colegul său muzician, Justin Denham, iar proiectul a început să prindă contur. Phil Coleman a fost recrutat curând pentru a bate la tobe. În timpul înregistrării primului single, „Swords and Banners ”, s-a decis că grupului îi lipsea un membru-cheie pentru a inainta in călătoria lor. Curând după aceea, Alex Dawson s-a alăturat "trupei de neadaptați". Chitaristul Steve Jacobson (Requiem For Oblivion) s-a alăturat lor la scurt timp, la fel și basistul Jake Kohl (Grim Grin, Isle Of Dread), completând astfel lista de membri a Battle Chapel.

2. Battle Chapel a lansat albumul de debut

Componență Battle Chapel

  • Tim "The Slaughterer" Semerad – chitară
  • Justin “Jayden Foo” Denham - chitară
  • Alexandria "Priestess of the Never Dead" Dawson - vocal
  • Phil "The Crusher" Coleman – tobe
  • Steve "Master Mage" Jacobson - chitară
  • Jake "The Lethargic" Kohl - chitară bass


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top