Noutăți și comunicate

Concert The Thirteenth Sun, Ritual Roadmap și Mauna Sol în Club Rockstadt

12 aprilie 2024
Concert The Thirteenth Sun, Ritual Roadmap și Mauna Sol în Club Rockstadt
Vineri, 12 aprilie 2024, Clubul Rockstadt din Brașov va găzdui un concert al trupelor The Thirteenth Sun, Ritual Roadmap și Mauna Sol. Accesul publicului va fi permis de la ora 16:00.
Biletele costa 50 de lei si se pot cumpara online.

The Thirteenth Sun
Povestea trupei începe în 2011 când Radu (voce și chitară principală) a început să scrie primele piese împreună cu Marius Muntean (clape). Amândoi proveneau în acel moment din diferite zone ale stilurilor muzicale, dar ambii aveau și multe rădăcini comune. Întreaga idee a fost de a crea muzică combinând elemente din diferitele genuri muzicale care le defineau pe fiecare dintre ele pentru a obține un echilibru într-un sfârșit. Aceasta a devenit mai târziu esența întregului proiect, făcând muzică prin experiențe comune, care este setat să-l facă pe cineva să scape de îngrădirile rutinei și să poată privi în afara limitelor.

RITUAL ROADMAP este o trupă death’n’roll venită din Brașov, România. Grupul a fost format în martie 2020 dintr-un grup de prieteni vechi și membri ai scenei metal brașovene, printre care Silviu la voce (The Killing Moon, ex. We Are Numbers, Ordinul Negru, Deliver the God), Vic la chitară (ex. Nomad, Black Swan, Lotul Național de Hardcore), Cristi la bas (ex. We Are Numbers, Deliver the God), și Cipanu la tobe (Ktera, ex. Lotul Național de Hardcore, Michelangelo).
În calitate de autoproclamați colegi de școală veche, RITUAL ROADMAP se referă la energie brută și sunetul intens și crud al death'n'roll. Muzica lor este o fuziune a death metal-ului vechi și rock’n’roll clasic, cu riff-uri și groove infecțioase care cu siguranță te vor face să dai din cap.

MAUNA SOL este o trupă de post-black metal din Brașov inițiată de chitaristul Marius (The Thirteenth Sun) în iarna anului 2019, prin recrutarea lui George (voce), Ionuț (bass), Bogdan (chitară) și Andrei (tobe).
Proiectul își are rădăcinile în primăvara anului 2016, când Marius a scris câteva piese instrumentale, fără a avea un plan pentru ele. Acestea au reprezentat o sursă de inspirație pentru George, care le-a legat printr-o poveste scurtă despre trăirile unui pustnic autoexilat în deșert, poveste ce va determina caracterul conceptual al albumului de debut.
Trupa a debutat live în mai 2022, în deschiderea Rockstadt Fest dedicat trupelor brașovene de rock/metal, împărțind scena ulterior și cu trupe ca Sear Bliss, Khors și Groza.
În prezent, Mauna Sol lucrează la finalizarea primului album.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top