Noutăți și comunicate

Skeletonwitch revin in Romania la Cluj Napoca si Bucuresti

5 mai 2015
Skeletonwitch revin in Romania la Cluj Napoca si Bucuresti
SKELETONWITCH (SUA) revin in Europa in cadrul turneului "Hell's Has Arrived Over Europe", turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 5 Mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 Mai 2015 la Bucuresti in clubul Colectiv.

In cadrul acestui turneu trupa continua promovarea ultimului album de studio "˜Serpents Unleashed', lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.

Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos la urmatoarele preturi:
- 05.05.2015 - Cluj Napoca, Flying Circus Pub: 25 lei / bilet
- 06.05.2015 - Bucuresti, Club Colectiv: 30 lei / bilet

Alaturi de Skeletonwitch pe scena cluburilor Flying Circus Pub si Colectiv vor urca inca doua trupe ce urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp.
SKELETONWITCH:
https://www.facebook.com/skeletonwitchmetal 

Chance Garnette - Vocals
Nate "N8 Feet Under" Garnette - Guitar
Scott "Scunty D" Hedrick - Guitar
Evan "Loosh" Linger - Bass
Dustin Boltjes - Drums

In cei peste 10 ani de cand trupa este activa in scena metal, acestia au lansat 5 albume de studio, avand la active 7 turnee europene, prezente pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa (Wacken Open Air, Summer Breeze, Graspop, Tuska etc) si cate o prezenta pe coperta revistelor Terrorizer si Decibel. Trupa imbina influente black, thrash si death si este apreciata pentru showurile live energice si antrenante.



Evenimente recomandate

Top