Noutăți și comunicate

ASTRA Rock Festival 2024 anunta primele trupe: H-BLOCKX, S.A.R.S. și THE TOY DOLLS

16 - 18 august 2024
ASTRA Rock Festival 2024 anunta primele trupe: H-BLOCKX, S.A.R.S. și THE TOY DOLLS
ASTRA Rock Festival are loc între 16 - 18 august 2024 la Muzeul Astra din Sibiu. Trupele confirmate până în acest moment sunt: H-BLOCKX, S.A.R.S. și THE TOY DOLLS.


Informații despre ASTRA Rock Festival

H-Blockx sunt pionierii crossover-ului european, îmbinînd elemente de rock alternativ, nu-metal și rap. Îi știți de pe MTV, unde „Rising High” rula în heavy rotation. Concertul de la ASTRA Rock va fi plin de energie, germanii livrând un show live pe cinste!
S.A.R.S. domină playlisturile cu „Perspektiva”, care a strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Recitalul de la Sibiu o să fie o experiență eclectică de neratat: etno sârbesc amestecat cu pop, rock, reggae, blues, jazz și hip-hop!
The Toy Dolls sunt reprezentanți de frunte ai scenei punk rock britanice, cu 45 de ani de experiență. Energia punk-ului, combinată cu virtuozitatea și parodia, fac din The Toy Dolls un trio redutabil live, care va încinge atmosfera la ASTRA Rock!

Pe lângă H-Blockx, S.A.R.S și The Toy Dolls, afișul ASTRA Rock 2024 va cuprinde și alte nume de calibru internațional, plus trupe românești. Fiți pe fază în perioada următoare!

În perioada de presale sunt disponibile un număr limitat de abonamentele pentru cele trei zile de festival la prețul de 200 de lei, pe iaBilet.ro. Ulterior, ele vor putea fi achiziționate la prețul de 250 de lei / abonament. În perioada festivalului vor fi disponibile și bilete de o zi. La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing. Abonamentele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 16-18 august 2024.

După succesul în creștere al primelor două ediții, ASTRA Rock 2024 revine la Sibiu nu numai cu o ofertă bogată pentru fanii muzicii bune, ci și cu surprize gastronomice, literare, meșteșugărești și educative în aer liber, dedicate întregii familii. La toate acestea se adaugă un generos spațiu de campare.

Festivalul ASTRA Rock este organizat de Muzeul ASTRA, cu sprijinul Consiliul Județean Sibiu și în parteneriat Asociația Rock Culture.

Mai multe informații despre muzeu pot fi accesate la https://muzeulastra.ro/muzee/muzeul-in-aer-liber/
Pagina oficială de Facebook a festivalului ASTRA Rock - https://www.facebook.com/astrarock.ro


Evenimente recomandate

Top