Noutăți și comunicate

Concert Implant Pentru Refuz si Underwaves in club Rockstadt

11 mai 2024
Concert Implant Pentru Refuz si Underwaves in club Rockstadt
Trupa Implant Pentru Refuz va susține un concert în Club Rockstadt din Brașov, sâmbătă, 11 mai 2024. In deschidere vor canta cei de la Underwaves. Accesul publicului se face de la ora 16:00, iar concertele vor incepe de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bilete: 50 Lei - online: https://rockstadt.ro/event/6687/
Accesul persoanelor sub +14 ani este STRICT INTERZIS.
Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.

Implant Pentru Refuz
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în vara anului 1995 în Timișoara, formația ieșind în evidență printr-un sunet nou, specific și un mesaj direct, profund ancorat în actualitate.

Până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare reprezentând o treaptă evolutivă prin care a trecut formația. Fiecare reușită, fiecare eșec, devine o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație, reușind să împartă puternice sentimente cu ascultătorii săi. Formația a crescut de-a lungul celor peste 27 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și în același timp plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din România.
Componenta:
  • Octavian Horvath – voce (1995 - prezent)
  • Valentin Popescu – chitara (2000 - prezent)
  • Razvan Nicov - chitara (2006 - prezent)
  • Czifrak Stefan - bass (2009 - prezent)
  • Alexandru Hera - tobe (2012 - prezent)
UNDERWAVES
Trupa s-a infintat in data de 16 Noiembrie, 2017, atunci avand loc si prima repetitie. Ideea formarii trupei a plecat de la Ana (solista), urmatorul membru fiind Bogdan (bass) apoi Rat (tobe) si nu in cele din urma Carol (chitara). Stilul de muzica abordat este o combinatie de genuri pornind de la alternative metal, nu-metal si groove metal cu influente metalcore si deathcore.

Probabil cea mai importanta aparitie a anului a fost cea de la Rockstadt Extreme Fest, unde trupa a cantat pe aceeasi scena cu Six Feet Under, Korpiklaani, Candlemass, Onslaught si Ghost Iris.
Vara s-a terminat cu participarea la Posada Rock Festival, in finala concursului dedicat trupelor, unde brasovenii au cantat alaturi de Moonspell, Tiamat, Soen, Entombed AD si Diamond Head. Ultimele concerte ale anului au fost in diverse orase, fie la festivaluri indoor, fie alaturi de alte trupe romanesti. In luna decembrie, trupa a ajuns din nou in studioul Grand Way Studios, de data aceasta pentru a inregistra un single al piesei “Prayers” ce urmeaza a fi lansat anul viitor.


Evenimente recomandate

Top