Noutăți și comunicate

Hellfest 2024 - detalii bilete pentru o singură zi și noutăți în line-up

7 februarie 2024
Hellfest 2024 - detalii bilete pentru o singură zi și noutăți în line-up
Așteptarea a luat sfârșit! Biletele pentru o singură zi la Hellfest 2024 vor fi puse în vânzare marți, pe 13 februarie 2024, la ora 13:00, pe tickets.hellfest.fr

Și vestile bune nu vin niciodată singure! Organizatorii profită de această ocazie pentru a anunța ultimii artiști care se alătură line-up-ului pentru ediția 2024:

  • Întoarcerea regelui! Kerry King, legendarul chitarist al trupei Slayer (acum desființată), ne va onora cu prezența sa joi seara pe Mainstage 1 cu noul său proiect (și într-o companie foarte bună)!
  • Virtuozii de la Polyphia și cocktailul lor instrumental exploziv de rock/metal/hip-hop/electro vor veni să hipnotizeze Mainstage 1 vineri.
  • Aceeași locație/aceeași zi, este revenirea celor de la 7Weeks și a Stoner/Rock-ului lor în Clisson, după o apariție notabilă pe internet în timpul Hellfest From Home 2021.
  • În final, fanii sunetelor "malefice" vor fi încântați de sosirea black metaliștilor de la Thron, veniți din adâncurile Pădurii Negre, pentru a incendia scena The Temple duminică.
  • Din păcate, organizatorii anunță cu regret anularea concertelor Tryglav (duminică/The Temple ) și Corrosion Of Conformity (vineri/scena Valley ). Înlocuitori pentru ei vor fi anunțați în curând.

See you in Hell!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top