Noutăți și comunicate

PEAK - noul videoclip semnat de Theodore - despre speranță și reziliență

15 aprilie 2024
PEAK - noul videoclip semnat de Theodore - despre speranță și reziliență
PEAK este noul videoclip al artistului grec Theodore, cunoscut publicului românesc după prezența la festivalul Living Rock Tuzla (2021) precum și prin cele două concerte susținute în București la Expirat (2019) și la Control în cadrul Europavox Festival (2023).

PEAK este o baladă art rock romantică, cu elemente de dream pop și post rock, care își construiește treptat intensitatea printr-un flux melancolic constant, îmbogățit de o atingere orchestrală semnificativă. Este a doua piesă dintr-o serie de piese înregistrate recent, care urmează să fie lansate în acest an. Videoclipul piesei o are în rolul principal pe Alexandra Stamatopoulou, înotătoare paralimpică, și este o poveste înălțătoare despre speranță și reziliență.

Urmărește videoclipul Theodore – PEAK https://www.youtube.com/watch?v=MEnZYNv2zIk
Mi-am dorit de mult timp să realizez un proiect în jurul atleților cu dizabilități și a rezilienței și determinării incredibile pe care aceștia o au. După mai multe conversații cu Alexandra, ea mi-a spus că cea mai mare teamă a ei este să-și încheie cariera fără a se putea califica la următoarele Jocuri Paralimpice. Acesta este, pentru Alexandra și mine, onestitatea și realitatea pe care dorim să le prezentăm în acest film.
Alexander Stamatiadis, regizor.
Mă simt onorată și fericită să fi colaborat cu întreaga echipă pentru crearea videoclipului lui Theodore. A fost foarte important să avem o comunicare și îndrumare constantă pentru a obține un rezultat rafinat. Iubesc această piesă, și mă bucur că am avut ocazia să o interpretez în cel mai bun mod posibil. Aveam în minte că nimic nu poate sta în calea visurilor noastre. Deviza mea este „Fără limite, fără vârstă”, însemnând că vârsta nu determină forța pe care o deținem în noi.
Alexandra Stamatopoulou, înotătoare paralimpică
Cu PEAK, nu încerc să filosofez și să analizez existența umană. Cred că uneori este inutil să facem asta și ar trebui să ne concentrăm pe a ne bucura de micile plăceri pe care viața de zi cu zi le are de oferit. Trăindu-ți viața cu adevărat, nu doar în capul tău.
Theodore
Ascultă piesa Theodore – PEAK pe toate rețelele de streaming: https://orcd.co/theodore-peak

Despre Theodore

Artistul de rock alternativ Theodore este un compozitor și producător al cărui sound se situează undeva între synth-pop și post rock, cu puternice elemente cinematice. Pasionat de filozofie și de știință, versurile și conceptele sale provin din nevoia de a explora întrebări existențiale și etice. Îi place să creeze cântece ca povești sau ca basme și să le reinterpreteze în concerte unice, energice și pline de mister, cu spectacole extraordinare de lumini visuals.


Evenimente recomandate

Top