Noutăți și comunicate

SUOTANA lanseaza un nou videoclip; trupa se afla in turneu cu Finntroll

2 aprilie 2024
SUOTANA lanseaza un nou videoclip; trupa se afla in turneu cu Finntroll
De la lansarea albumului lor "Land Of The Ending Time ", trupa finlandeză de metal SUOTANA a atras atenția ca o recomandare de ascultat în scena metal. Albumul lor ulterior, "Ounas I", lansat în martie 2023, a depășit așteptările și a primit recenzii favorabile din partea fanilor și a criticilor.

Acum, trupa anunță turneul lor european. Sprijinindu-i pe FINNTROLL, SUOTANA va avea în sfârșit ocazia de a-și prezenta materialul nou și clasic în afara Finlandei, în aprilie 2024.

În celebrarea acestui turneu, trupa a dezvăluit un nou videoclip pentru piesa lor "The Ancient ", înregistrat la Festivalul John Smith, în vara anului 2023. Videoclipul a fost editat de către Tuomas Saukkonen de la WOLFHEART/BEFORE THE DAWN. https://www.youtube.com/watch?v=AeKNIIQ65L8

Trupa și-a exprimat entuziasmul, declarând:
Ne îmbarcăm în primul nostru turneu european alături de Finntroll și Metsatöll la începutul lunii aprilie. În onoarea acestui turneu, am decis să lansăm un videoclip pentru "The Ancient" cu imagini live, oferindu-vă o idee despre ce să vă așteptați la un concert Suotana! Imaginile au fost capturate vara trecută la Festivalul John Smith Rock, unde am avut privilegiul de a deschide scena principală în a doua zi a festivalului. Un mare mulțumesc lui Kuja Media și ThroughWarriorEyes, printre alții, pentru furnizarea imaginilor pentru videoclip. Și un strigăt special către Tuomas Saukkonen pentru munca sa excepțională de editare - cu adevărat, el este adevăratul nostru frate! Alăturați-vă turneului european Ounas I în zilele următoare!
Va reamintim ca Finntroll va susține 2 concerte in Romania. Unul in /FORM Space din Cluj-Napoca, pe 10 aprilie 2024, si unul in Bucuresti, in Club Quantic, pe 11 aprilie 2024. Invitati sunt Metsatoll (heavy metal - Estonia) si Suotana (melodic black metal - Finlanda). Mai multe detalii gasiti aici.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Primele 200: 89 lei
  • Urmatoarele 200: 99 lei
  • In presale: 109
  • La acces: 130 lei
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD.


Evenimente recomandate

Top