Noutăți și comunicate

The Groovy Bastards lansează primul lor album, intitulat ”Charades”

2 aprilie 2024
The Groovy Bastards lansează primul lor album, intitulat ”Charades”
Albumul trupei The Groovy Bastards - "Charades " - este un cocktail de 11 melodii variate, fiecare reflectând creativitatea și stilul unic al trupei. De la ritmurile captivante ale funk-ului, până la explozia de energie din rock, elemente din jazz și chiar influențe din metal, piesele surprind exprimând esența și spiritul inovator al trupei.

În plus, pe 4 aprilie 2024, trupa va oferi un preview al albumului prin lansarea în avanpremieră a videoclipului piesei „EverStay”, ce va fi inclusă pe viitorul album.

Evenimentul de lansare a albumului va avea loc pe 9 aprilie 2024, la clubul Control din București, începând cu ora 21:00. Acest album va lovi cu un vibe fresh, cucerindu-ți urechile și inima. Cu o diversitate stilistică atât de variată, fiecare ascultător va găsi ceva care să îi placă la muzica trupei „The Groovy Bastards”.

Pentru a asculta albumul „Charades", vă invităm să fiți prezenți la lansarea oficială de la clubul Control, sau să accesați platformele de streaming muzical, inclusiv Spotify, Apple Music, Deezer și YouTube Music, începând cu data de 9 aprilie.

Despre trupa The Groovy Bastards

The Groovy Bastards este o trupă care și-a făcut apariția în scena bucureșteană în 2015, aducând în prim-plan o energie contagioasă și o combinație eclectică de stiluri muzicale. Cu Ioana Vișinescu la voce, Andrei Bălașa la chitară, Theo Ionescu la tobe și Masha Enache la bass, aceștia au un sound atipic care îmbină elemente din funk, rock, progressive, jazz, R&B și hip-hop. Semnătura lor constă într-o performanța live aparte, personalitățile colorate ale membrilor și stilul „fresh” transpus în compoziții proprii.

Printre realizările trupei se numără câștigarea unor premii la Festivalurile de Jazz din Sibiu și Târgu Mureș, apariții notabile la Festivalul de Jazz din Bulgaria („Ruse Jazz Festival”), precum și concerte în numeroase locații din țară. De asemenea, au avut onoarea să împartă scena cu artiști de calibru mondial precum Marco Mendoza, Bumblefoot și Rosenberg Trio.

În 2017, au primit titlul de „Revelația anului” la Festivalul Muzza, iar anul 2019 i-a adus o nouă recunoaștere, fiind nominalizați la categoria „Formația Anului” în cadrul aceluiași festival. În 2023, câștigă premiul II la prestigiosul Festival de Rock de la Posada, Câmpulung Muscel. Pentru mai multe informații despre trupa "The Groovy Bastards" și despre lansarea albumului "Charades", vă urmăriți paginile lor de social media accesați website-ul oficial al trupei.

Social media:
https://www.thegroovybastardsofficial.com/
https://www.instagram.com/thegroovybastards/
https://open.spotify.com/artist/6ssiGm7vuZfJmpsIpBrVsb
https://www.facebook.com/TheGroovyBastards
https://www.youtube.com/@TheGroovyBastards


Evenimente recomandate

Top