Noutăți și comunicate

Trooper va deschide concertul Bruce Dickinson de la Bucuresti

17 aprilie 2024
Trooper va deschide concertul Bruce Dickinson de la Bucuresti
Bruce Dickinson a ales trupa ce va deschide concertul pe care il va sustine la Bucuresti pe 3 iunie! TROOPER vor urca pe scena Arenelor Romane ca special guest in turneul de promovare a celui mai recent album Bruce Dickinson - The Mandrake Project. Biletele se gasesc in retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro si bilete.emagic.ro.

Bruce Dickinson a anuntat astazi artistii invitati sa cante in deschiderea concertelor europene din cadrul turneului The Mandrake Project, in care isi va prezenta cel de-al saptelea material solo, lansat pe 1 martie anul acesta.

Trooper vor imparti scena cu artistul pentru a doua oara la Bucuresti, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.
Suntem cei mai fericiti oameni din lume in acest moment! Au trecut ceva ani de cand Iron Maiden ne-au ales sa cantam alaturi de ei, iar acum Bruce Dickinson a facut acelasi lucru. Nu cred ca este un secret pentru nimeni faptul ca Trooper a pornit la drum datorita lui Bruce Dickinson! Anuntul a venit fix cand eram la repetitii cu baietii. Am iesit din sala, am vorbit, am plans putin, m-am sters la ochi si am intrat barbateste sa ii anunt pe colegi. Pentru un asa moment avem nevoie in 3 iunie de intreaga armata Trooper sa fie prezenta în fata scenei! Ne vedem la Arenele Romane!
a declarat Coiotu'.
Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON si TROOPER, de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achizitionate in retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro si bilete.emagic.ro, la preturile de 195 lei (categoria Acces General) si 325 lei (categoria Premium, cu loc pe scaun in sectoarele E si K).
Facebook: https://fb.me/e/4ZidVaDJN
Un eveniment organizat de Emagic si Live Nation, sustinut de Rock FM.

***
Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top